Pakketvervoer

Wij vervoeren pakketten in alle soorten en maten in binnen- en buitenland.

Onze pakketdienst komt bij u aan de deur, of op elk ander gewenst adres in Nederland, om uw pakket op te halen. Zo snel mogelijk, of op de dag die u het beste uitkomt. U kunt de afhaalorders snel en makkelijk invoeren via ons klantenbeheersysteem. Vervolgens print u zelf het adreseticket uit en uw pakket is klaar voor verzending.

Nadat wij uw pakket hebben opgehaald, kunt u uw zending met Track & Trace op de voet blijven volgen. U ziet waar het pakket zich bevindt en of het bij uw klant is aangekomen. Het enige wat u nodig heeft is uw pakketnummer.

Wij bezorgen in heel Europa, ook in de voormalige Oostbloklanden en de Baltische Staten. In Nederland, België en Luxemburg en een groot deel van Duitsland wordt het pakket de volgende werkdag bezorgd.

Naast onze standaardpakketten, bieden wij ook garantiepakketten aan voor een maximale zekerheid. U betaalt bij ons per verzonden pakket en wij kennen gunstige kortingspercentages voor grotere volumes.

Of u nu dagelijks grote hoeveelheden pakketten verstuurt, of een paar orders per week: wij verzorgen een oplossing op maat voor u.